Grynbuzz med Zeta.

Jag fick chansen och testa gryner från Zeta. Tror det var 5 olika varianter man kunde välja på. Jag valde 5 gryner. 


En påse räcker till 4-6 portioner och koktiden på 5 gryner är 10 min. Ganska snabbt tycker jag. 


Jag körde ett hittepå recept med detta.

Jag började med att koka upp vatten med en grönsaksbuljongstärning. Sedan i med grynerna som fick koka i kanske 5 min. 


Sedan stekte jag på kycklingen ihop med krossade vitlöksklyftor, salt och peppar i olivolja. 

Sedan i med grynen och vätskan i stekpannan och låt kycklingen koka i buljongen en stund. Och i med broccolibuketter. Så dom blir lite kokta och lite ångade. Mot slutet hade jag i tomaterna och spenaten. 

Jag smulade lite fetaost på tallriken innan jag la upp röran. Tänkte att den varma röran skulle få det att smälta lite. Men det gjorde varken till eller från det. Hade även på feta ost på röran vid servering. 

Jag kommer absolut äta zetas gryner igen. Och kan rekommendera er andra att testa. 


Det är ju lite tjatigt med pasta, ris och potatisboden man alltid äter. 

Ännu en rolig buzzning. Hoppas det kommer flera från buzzador. 

(Något fel på blogg.se appen. Bilderna måste vara i samma utförande som när man tog den. Det går inte beskära eller ens vrida runt den till bättre läge. Därför en del bilder blir så konstiga.) 

Kommentera inlägget här :