Fick chansen att buzza Santa Marias koncept streetfood via buzzador.
Jag blev tilldelad pulled salmon med krydda, chutney och bröd. Så köpte jag själv till lax, tomat, matyoghurt och sallad.
Man stoppar laxen i den medföljande stekpåsen ihop med kryddorna, smör och vatten. Klipp ett hål i påsen. Sedan skjuts in i ugnen i 20 minuter. När det är klart är det bara att ha i en skål och ha isär med två gafflar.
Dock såg inte laxen så inbjudande ut när man hade dragit isär den.
Enligt förpackningarna skulle man köra med spenat men valde lite salladsmix istället. Även bytte vi ut matyoghurt till turkisk yoghurt.
Gillar ni lax så testa detta. Ska verkligen laga det här igen!
Till och med pappa som är typ rädd för nya maträtter gillade det. Och lite extra tyckte han om chutneyn som man fick med.
Å mamma som var skeptisk till ingefäran tyckte även det var gott. Så det är bra betyg.
Så gott och bra tips. :)