Kläder

Igår firade vi jul med familjen Pettersson/Karlsson. Hur mysigt som helst! 

Jag kan ha varit lite överklädd jämfört med andra medlemmar i familjen. Men jag blev så sugen på klänningen när jag såg någon variant på Katy Perry i reklamen. Men så tänker jag som jag gjorde förr. Att jag skulle se ut som en korv i röd långklänning. Men fick nog av mina dumma tankar och beställde den från H&M. Och jag känner mig så fin i den!! Dock vet jag inte riktigt när jag ska ha den nästa gång. Men det ännu mer fantastiska är att det bara är storlek 38 i den. 

Har även skickat efter denna från H&M. Den finns bara online tydligen. Så när den nu är nedsatt så är det ju bara att passa på. 
Mer klänningar och kjolar åt folket! 


Ska ta en tur till Linköping om en stund. Ska kolla rean i butikerna i Ikano och köpa kartonger till flytten. 
Ska bli så roligt att flytta. Roligt att få en klädkammare hur löjligt det än låter. 

Fick lite presentkort i julklapp av familjen. Av mamma, pappa och Adam fick jag presentkort på H&M och av Patrik, Therese, Jonte och Jennifer fick jag presentkort på PKR Home som chilli nu mera heter i Norrköping. 



Störande kommentarer

Jag stör mig så fruktansvärt mycket på en del kommentarer. Min just idag stör jag mig på meningen "grattis, nu börjar livet". Sägs till nyblivna föräldrar. 

Så jag som inte har barn har inget liv? Dom som inte kan få barn har heller inget liv? 
Jag förstår att ett barn innebär en enorm förändring. Men synd att påstå att man inte haft er liv innan. Enligt mig är det bara en annan vardag. Inte ett annat liv. Jag föddes 1987 och då startade mitt liv i alla fall. 

Så nu vet ni. Skriv inte så till mig när jag just klämt ut en bäbis stor som en melon. För då jäklar!

Freddy bralla

Jag har länge länge suktat efter Freddy WR UP brallor. Och nu har jag skickat efter ett par. Jag tog storlek S för jag tänker att det blir en bra storlek att leva i. Sen är jag nöjd. 
Det är några kilon kvar till målet men inte många. 


Blev modellen med normal midja. Låg midja kan jag inte med. Normalt är lågt nog för mig.