Skorna

Älskar att jag har gått ner 50 kg och allt det där. Men en kroppsdel kroppen har inte förändrats ett dug, fram tills för någon månad sen. 
Mina fötter!  Dom har varit lika stora hela tiden. Men inte nu längre. Nu har skor blivit för stora och jag kan inte ha dom längre.

Och ni som känner vet ju hur galen i skor jag är.  
Så jag har helt enkelt fått rensa ur skohyllan. Och det blev ju några par som ska säljas. 

Men jag har även beställt två par nya skor. Ett par från K.Cobler som jag har varit sugen på länge. Och ett par kilklackar från H&M till bröllopet. Får visa när allt är hemma.  

Motivation

Nu är jag så sjukt laddad att riktigt komma igång med träningen. 

Efter att varva jogging med gång på löpbandet i måndags blev jag så motiverad. Lyckades få ihop 5km på 39,05 min. I fredags blev det 5km på 35,53min. Och det kan ju bara bli bättre. 

Längtar efter att komma igång med cyklingen också. Ska gå ner i källaren och kolla om jag har mina sportflaskor till cykeln där.

Har dock inga cykelbyxor ännu. Eller jo men dom är i storlek L. Och det blir ju lite stort. Men jag har skickat efter ett par. Så jag hoppas företaget har snabb leverans. 
Skickade efter dessa från wiggle.se. Hoppas dom är bra. 
Gillar dom för att dom ser ut att sitta bra upp till. Dom förra var magen öppen mer. Byxan liksom slutade vid naveln. Medan denna verkar sluta under bysten. 
Tror detta är en skön bralla. Speciellt om man kanske har lite lös hud som behöver hållas på plats. 

Och på onsdag blir det en tur på Stadium outlet. Behöver lite nya träningsbyxor. Dom jag har börjar bli något lösa här och var. 

Och som lite extra pepp har jag skickat efter en klocka. 
Köpte en sådan till kusinen som konfirmerades igår. Och den var bara för snygg! Så jag fick faktiskt lov att köpa en likadan. 

Nu blir det frukost och sedan åka och träna. 

Ska även handla lite. M kommer och äter mat.  




 




Bilbrand

Igår var det en bilbrand lite längre ner på gatan. 

Jag och M hade varit på bio. Och när vi kom tillbaka så brann det för fullt. Jag måste erkänna att jag blev lite chockad. Blev till och med lite rädd och ledsen. 
Det kom för nära mitt hem. Men M var fin och försökte trösta mig på sitt lilla vis. 
När vi hade kommit hem till honom hade det lagt sig och jag kunde skämta om det. 

Men jag förstår inte det här. Varför måste folk ge sig på andras grejer! 
Blir så fruktansvärd irriterad när dom måste förstöra.