Det går bra nu.

Det känns precis så! 
Livet flyter på fantastiskt nu. 
Jag har det jobba jag vill ha, jag jobbar natt, dejtar, bor i en fin lägenhet och bilen går bra. Det där med bilen är på skoj dock. Den lever sitt egna lilla liv. 

Hade någon liten episod här igår. Fick lite panik över min semester. 
Linneaenheten stänger fyra veckor och vill man då inte jobba dag så är det semester. Dock är mitt problem att jag bara har 13 betalda semesterdagar att använda och 14 obetalda. Så det innebär att jag måste använda dom obetalda. 
Och eftersom jag vill ha semester i höst så behöver jag ha dom betalda då. 
Men då fick jag en tanke om att jag ska jobba på timmermannen dom veckorna. 
Så jag gick över och pratade med chefen och hon blev väldigt glad. Och jag var så välkommen så. 
Så den paniken över obetald semester är borta. 
Så det flyter på så bra så alldeles. Och få jobba på gamla jobbet känns lite roligt. När man har varit ifrån och inte behöver ta ansvar över det extra arbetsuppgifterna. Och även när man har lite nya arbetskamrater. 

Och imorgon kommer M på middag och film. Och jag har gjort mig till och gjort chokladbollar som han har pratat om. Men han får vara nöjd med tacos till middag. 

Provtagning

Jag var svår att sticka innan operationen och nu har det inte blivit ett dug bättre. 

Gick till Vc med förhoppningen om att det skulle ha blivit lättare. Men det skrotades rätt snabbt. Tre stick senare gick jag därifrån med etiketterna. Och så tom mage så det sjöng om det. 

Fick med etiketterna så jag kunde be kollega sticka mig. Hade då varit fastande i 9 timmar. Men det skulle ju egentligen vara 10. Men det gjorde så ont i magen så jag stod inte ut.
Dom hann och sticka mig två gånger sen fick vi åka på larm. Så fick en liten paus. 
När vi kom tillbaka så gjorde vi ett sista försök och dom fick ut blod till alla rören. Det tog tid men det gick. 

Kavarg och yoghurt har aldrig varit så gott som imorse. 

Blev lite problem med att scanna in proverna så ssk fixade det med lab. Och sedan sprang hon upp med dom till lab så jag fick äta. Personalen är bara så underbara. 


Och sjuksköterskan jag jobbade ihop med inatt var lite rolig. Hennes kommentarer på mina ådror var " Lilla gumman dom är ju som sytrådar". Tycker det var så sjukt rolig kommentar. 

Och så har man ju fördelen med att jobba på sjukhuset. Provsvaren kom en timme senare. Och alla värdena såg bra ut förutom blodsockret. Blodsockret var lågt men det är ju inte så konstigt med tanken på fastan. 

Så nu kan jag slappna av och ta det lugnt ett år. 


Omplåstringen är top notch. 


Hoppas ni får en bra dag. Själv ska jag ta en promenad eller en åktur över till min gamla arbetsplats. 


Tvivlaren

Tog mod till mig och bjöd hem mannen/killen/snubben på fredag. Han sa ja. 

Och tvivlaren i mig tar inte ut något fören han är här. Har ju hänt att killar har ställt in timmen innan. Så det återstår att se.