Poledance

Någon som har testat poledance som träning? Jag är lite sugen på att prova en gång och se om det är något jag kanske fastnar för. Det verkar roligt. 

Så har jag även funderat på om det finns något lag man kan spela innebandy med. Men bara för att spela på skoj. Inte spela i någon serie eller så. 
Eller någon annan sport. Jag vill prova och se om jag kanske fastnar för något skoj. 

Har ni tips så lämna dom gärna. 

Fitbit flex

Köpte mig i början av september ett aktivitetsarmband. Och jag älskar det. 
Har alltid på mig armbandet. Och det övervakar antalet steg, hur långt du går, aktiva minuter och även din sömn. 


Den lilla svarta grejen sätter man in i armbandet som finns i flera färger. Och så har man det på sig dygnet runt. Man kan duscha och bada med det. Det är vattentätt ned till 10 meter. Vad nu det innebär. 

Jag valde rosa för att jag gillar det. Men ska nog köpa till svart som passar när man klär upp sig lite. Och för att det rosa har blivit fult i kanterna. 

Man får med en lite plupp som man kan sätta i datorn och koppla ihop datorn och armbandet. Dock har jag inte gjort det ännu. Får även med en typ dongel att ladda den. 

Man kopplar ihop armbandet och telefonen med bluetooth. Så ställer man in olika mål i appen. Antalet steg är 10000 för mig ännu. Vissa dagar går jag mycket mer vissa dagar precis så jag klarar målet. 
I appen kan man även se hur mycket batterie man har kvar. När det är dags att ladda så blir man påmind via mail. 

Man kan också se hur aktiv man är när man sover. Hur många gånger du vaknar. Även när du rör dig i sömnen. Jag är helt fascinerad av detta. Dock har jag glömt aktivera det i några dagar. 

Så här ser översikten ut. Finns en förklaring till vilken färg på stapeln som står för vad. Men den fick inte plats i bilden. 


Det enda som saknas är lite designade armband. Borde väl inte vara så svårt för någon som kan att designa några armband. 

Kan bara rekommendera. Man blir ju lite besatt av att få ihop stegen. Och då rör man ju extra på sig. 


Taggar: prylar, träning;

Kroppen

Idag är en sån bra dag!! 
 
Mår fantastiskt och jag känner mig allmänt på topp. 
 
Här om veckan mätte jag alla kroppsdelar och jämförde med siffrorna från operationsdagen. Totalt överallt på kroppen har det minskat 114 cm. Det känns så himla bra! 
 
Dom övre bilderna är från den 20/4 och dom nedre från 14/8. 
 
Den här är ifrån idag. Och jag mår inte dåligt när jag ser mig i spegeln i underkläder. Tvärtom väldigt stolt över mig själv. Och över att jag vågade ta beslutet att göra operationen. 
 
Tror även att slitet med promenaderna och crosstrainern börjar märkas. Snart syns nog styrketräningen med. 
 
Gjorde en sån av bilderna framifrån. Den från idag och den från den 14/8. Som sagt snart syns nog styrketräningen också. Hoppas Anton på gymmet kan fixa det. 
 
 
 
Livet leker!! 
 
 



Taggar: kroppen, operation, träning;