Så ni får köra på känsla i mängden och val av innehåll. Jag tog det jag hade hemma.
Olivolja
Vitlök
Röd paprika
Blomkål
Broccoli
Morot
Kycklingdelar
Champinjoner
Grön sparris
Mjölk
Grädde
Buljongtärning kyckling
Soja
Color it
Salt
Peppar
Timjan
Aromat
Jag delar allt i så stora bitar jag vill ha. Kycklingen jag använde var kycklingklubbor som jag delade i två delar och drog av skinnet.
Jag körde på med två vitlöksklyftor som jag skivade.
Värm på oljan och i med vitlöken och låt det fräsa lite.
I med alla grönsaker förutom sparrisen. Fräs liten stund och häll sedan på lite mjölk och grädde. Salta, peppra och ha i lite timjan eller någon annan krydda om du vill.
Sedan i med buljongtärningen och låt den smälta. I med kycklingen och försök få den nederst i den puttrande vätskan.
På med lock och låt vara en stund.
Ha i lite soja och color it för färgens skull.
I med sparrisen och rör runt. Smaka av med aromat eller annan krydda.

Så blev mitt resultat. Och den var faktiskt godare idag måste jag säga. Så man kan gott göra den dagen innan.
Lever nog lite efter tänket. Man tager vad man haver.
Hoppas ni får till det.