Så idag slängde jag i kyckling.
Jag skar två kycklingfilé i bitar och kokade i buljong. Dock hade jag ingen hönsbuljongtärning hemma. Så jag fick ta en halv köttbuljongstärning. Inte riktigt samma sak. Men det gick det med.

Och åter igen. Kan inte säga hur lång tid jag kokade kycklingen. Kör på känsla. Kokade i 5 dl vatten och en halv buljongtärning.
Sen hällde jag av kycklingen genom ett durkslag. Sen stekte på kycklingen i lite olja för att få lite lite färg.
Gör det medan pastan kokar såklart.

Tomaterna har här stått ett dygn i kylen.
Man kan servera det kallt ihop med pastan. Men jag gillar maten varm.
Så det är bara att hälla på när du steker kycklingen så det blir varmt.
När pastan är klar är det bara att hälla av vattnet och i med pastan i stekpannan.

Blev helt klart gott. Kunde ha saltat pastavattnet lite mer. Men tomaterna är bara för goda!
Men som vanligt kan jag ju inte laga mat efter magen.
Om ni får för er att prova så hoppas jag att ni gillar det.